De toekomst is digitaal

Afgelopen event

Overzicht event

 

Dit unieke seminar geeft een uiterst praktische invulling aan dé trend waar elke bedrijfssector mee te maken heeft: digitale transformatie. Technologische innovaties hebben steeds vaker een weerslag op de business van bedrijven, en kunnen zelfs potentieel disruptief werken. Bedrijven en organisaties van alle slag gaan de technologische evoluties vooral voelen op de volgende gebieden: Social, Mobile, Analytics, Cloud en Security. Voor elk van deze zuilen brengt dit seminar een typische case waarin nieuwe technologie een concurrentievoordeel oplevert.

Download presentatie

Sprekers

Pieter Brat

Pieter Brat

Innovation & Change Officer

entrust-it

Isabel De Clercq

Isabel De Clercq

Trendcatcher, Sparkle Architect, Firestarter

Wolters Kluwer

John Myklebust

John Myklebust

Business Development

Getronics

Nicolas Deruytter

Nicolas Deruytter

Managing Director

Datatonic

Leander Naessens

Leander Naessens

CEO

Behind The Buttons

Rutger Plak

Rutger Plak

Senior Forensics Expert

Fox-IT

Agenda

28 March 2017

09.30

Keynote - Digitale transformatie - voorbij de hype

Pieter Brat, Innovation & Change Officer, entrust-it

In deze keynote neemt Pieter Brat je mee in zijn opvattingen rond digitale transformatie. Wat is dat nu juist? Waarom is het belangrijk? En hoe doe je dat succesvol?

10.00

Social - Een nieuw paard van Troje?

Isabel De Clercq, Trendcatcher, Sparkle Architect, Firestarter, Wolters Kluwer

Technologie is maar technologie en kan de cultuur van een organisatie niet veranderen. Dat is een stelling die Isabel De Clercq met veel plezier onderuit haalt. Op welke manier verandert technologie onze werkplek? Wat is de impact van social technologies op de relatie tussen organisaties en klanten? En hoe precies kan u die technologie met succes implementeren? U komt het allemaal te weten tijdens deze sessie van 25 minuten.

10.25

Mobile - Implementing mobility first

John Myklebust, Business Development, Getronics

Mobiliteit en flexibiliteit vormen de hoekstenen van het nieuwe werken. Het nieuwe werken gaat verder dan alleen maar mobiele toestellen aankopen. Het gaat immers ook om een bewustmaking van de organisatie, de keuze van de apps en applicaties en vooral ook de diensten ter ondersteuning van mobiel werken en de daaraan gerelateerde beveiliging.

10.50

Koffiepauze

11.10

Analytics - Toegepaste machine learning

Nicolas Deruytter, Managing Director, Datatonic

Nicolas zal aan de hand van verschillende real world cases de mogelijkheden en beperkingen van machine learning toelichten. Deze cases laten zien hoe machine learning businessmodellen heeft omgegooid en bedrijven heeft getransformeerd.

11.35

Cloud - De transformatie van on-premise naar de cloud

Leander Naessens, CEO, Behind The Buttons

Iedereen maakt gebruik van cloud, altijd en overal. Maar welke transformatie moet je als organisatie doorstaan om van een on premise oplossing te groeien naar cloud? En biedt deze transformatie nu echt een beter schaalbare en flexible oplossing voor de klant? Leander Naessens spreekt over de keuzes die Behind the Buttons heeft gemaakt, wat de voor- en nadelen zijn en wat dit de organisatie en de klanten brengt.

12.00

Security - De toekomst is digitaal, ook voor criminelen

Rutger Plak, Senior Forensics Expert, Fox-IT

Als je waardevolle zaken hebt, dan bescherm je die. Voor jezelf en voor je klanten. Logisch toch? Maar digitaal ligt dat anders: bescherming wordt vaak gezien als lastig, en als we het al doen, dan vaak op een manier die goed was in 2003, maar inmiddels achterhaald is. Erik de Jong praat u bij over de laatste trends onder criminelen en spionnen, hoe u het beste uw beveiliging aanpakt en waarom dat meer is dan alleen maar lastige regels. Uw klanten en uw toekomstige ik zullen u dankbaar zijn.

12.25

Walking Lunch

Praktische informatie

Sponsors:

* Deelname aan dit seminar is gratis. Uitzondering: leveranciers, consultants, werving- en selectieconsultants of medewerkers van pr- of reclamebureaus op het gebied van dit onderwerp en/of verwante terreinen kunnen aan dit seminar deelnemen tegen betaling van € 695,- (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief documentatie, verfrissingen en lunch. De organisatie behoudt zich het recht om individuen te weigeren met of zonder reden.

Schrijf in