Hoe Windows 10 bijdraagt tot een verhoogd securityniveau

Afgelopen event

Overzicht event

Security is vandaag een prioriteit voor iedere organisatie en zeker voor IT-afdelingen. Althans, dat zou het moeten zijn. De digitale dreigingen waar organisaties vandaag mee te maken krijgen, zijn immers talrijker, gesofisticeerder en potentieel kostbaarder dan ooit. Met de aankomende GDPR-wetgeving bent u bovendien binnenkort ook wettelijk verplicht om uw zaakjes qua security perfect op orde te hebben. Hoe goed zijn uw bedrijfsdata afgeschermd van onbevoegden? En wat als er zich een incident zou voordoen, hoe snel kunt u dan handelen? Security omhelst vele componenten die bijdragen tot meer zekerheid. Een heel belangrijke component is het besturingssysteem. In één namiddag ontdekt u de bouwblokken voor een veiliger bedrijfsnetwerk, met bijzondere aandacht voor de toestellen van de gebruikers en hoe een modern besturingssysteem zoals Windows 10 bijdraagt tot verbeterde security.

Donderdag 1 juni 2017 – 13:00u tot 17:00u

Download presentatie

Sprekers

Bart Stoffels

Bart Stoffels

Content Manager

Minoc Media Services

Tom Mertens

Tom Mertens

Windows Enterprise Lead

Microsoft Belux

Pieter Wigleven

Pieter Wigleven,Windows Technical Solutions Professional,Microsoft Nederland

Pieter is reeds 9 jaar werkzaam bij Microsoft en is momenteel een Windows Technical Solutions Professional bij Microsoft in Nederland. In deze rol maakt hij deel uit van een team van gespecialiseerde technische mensen die de Microsoft accountteams ondersteunen bij grote en complexe Windows 10 deployment-projecten.

Pieter Wigleven

Windows Technical Solutions Professional

Microsoft Nederland

An Lenders

An Lenders

Office 365 Technology Specialist

Microsoft België

David Biot

David Biot

Competence Center Lead Lifecycle Management

Xylos

Agenda

01 June 2017

12.30

Walking Lunch

Netwerklunch samen met de deelnemers van het seminar "Bedrijfsdata, wetgeving en security", dat in de voormiddag plaatsvindt.

13.05

Cybersecurity in België

Bart Stoffels, Content Manager, Minoc Media Services

Bart schrijft al meer dan 15 jaar over IT en geeft u een stand van zaken inzake security. Welke types van bedreigingen zijn nu reëel, en hoe gaan Belgische bedrijven en organisaties er mee om? Bart staaft dit alles met eigen marktonderzoek, uitgevoerd door het IT-vakblad Smart Business.

13.20

Hoe Microsoft-technologie helpt om een veilige maar tegelijkertijd productieve werkomgeving aan te bieden

Tom Mertens, Windows Enterprise Lead, Microsoft Belux

Windows 10 is een essentieel onderdeel van de strategie en productlijn van Microsoft om organizaties te helpen om een veilige en tegelijkertijd de meest productieve digitale werkplek aan te bieden. U zal meer ontdekken over deze strategie en de huidige realiteit die Microsoft een betrouwbare partner voor u en uw organisatie maakt, “om meer te bereiken”.

13.45

Bescherm je toestellen, identiteiten en data met Windows 10

Pieter Wigleven, Windows Technical Solutions Professional, Microsoft Nederland

Pieter Wigleven

Pieter Wigleven, Windows Technical Solutions Professional, Microsoft Nederland

Pieter is reeds 9 jaar werkzaam bij Microsoft en is momenteel een Windows Technical Solutions Professional bij Microsoft in Nederland. In deze rol maakt hij deel uit van een team van gespecialiseerde technische mensen die de Microsoft accountteams ondersteunen bij grote en complexe Windows 10 deployment-projecten.

Windows 10 bouwt verder op de solide fundering van de Windows-beveiliging. Zo levert het niet alleen een betrouwbaar en vertrouwbaar besturingssysteem, maar ook een stabiel applicatieplatform en een gemakkelijke gebruikerservaring. Tijdens deze sessie leert u wat er vernieuwd werd in de beveiligingsmogelijkheden van Windows 10 met o.a. de op virtualisatie-gebaseerde beveiligingstechnologieën.

14.45

Koffiepauze

15.00

Bijkomende beveiliging van je endpoints via Office 365 en Enterprise Mobility & Security

An Lenders, Office 365 Technology Specialist, Microsoft België

Windows 10 werkt nauw samen met andere producten en technologieën om een veilige, productieve organisatie te worden. Aan de hand van praktische demo’s en scenario’s leert u over de mogelijkheden van Advanced Security Management, Cloud App Security, Azure AD, en “Impossible Travel” in Office 365 en Enterprise Mobility & Security.

15.50

Post-breach aanpak rond beveiliging van Windows 10-toestellen en de Microsoft Intelligent Security Graph

Pieter Wigleven, Windows Technical Solutions Professional, Microsoft Nederland

De beste manier om een ‘security breach’ te voorkomen is door ervan uit te gaan dat er een ‘breach’ is. Antimalware-oplossingen op endpoints, zoals Windows Defender, zetten in op het voorkomen van problemen. Ze gedragen zich als een bewaker die in bestanden en geheugen zoekt naar kwaadaardige inhoud en ze in real-time blokkeren. Dit is een belangrijke eerste stap, maar zo’n ‘pre-breach’-oplossingen zullen uw organisatie niet beschermen zeer gesofistikeerde aanvallers, die meestal over mooie budgetten beschikken, en gebruik maken van zero-days, social engineers en schijnbaar onschuldige hulpmiddelen om toegang en controle te krijgen over uw toestellen, netwerk en data. Een nieuwe ‘post-breach’-oplossing is hiervoor nodig. Gedurende deze sessie ontdekt u hoe Windows Defender Advanced Threat Protection u kan helpen om deze gesofisticeerde aanvallen sneller dan ooit te detecteren, isoleren en remediëren (inclusief verzamelen van forensisch bewijsmateriaal).

16.20

Concrete tips om een deploymenttraject op te zetten

David Biot, Competence Center Lead Lifecycle Management, Xylos

Aan de hand van praktijkervaring uit verschillende projecten, krijgt u praktische tips om zo efficiënt te starten met uw uitrol-project van Windows 10 en welke hulpmiddelen hiervoor ter beschikking staan.

Praktische informatie

Sponsors:

* Deelname aan dit seminar is gratis. Uitzondering: leveranciers, consultants, werving- en selectieconsultants of medewerkers van pr- of reclamebureaus op het gebied van dit onderwerp en/of verwante terreinen kunnen aan dit seminar deelnemen tegen betaling van € 695,- (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief documentatie, verfrissingen en lunch. De organisatie behoudt zich het recht om individuen te weigeren met of zonder reden.

Schrijf in